Përse u arrestuan Vesa Luma dhe Big Basta pas koncertit

Postuar më: 17 January 2017 16:09

E ftuar në emisionin e Roza Latit “Hangover”, Vesa Luma e ka pranuar që ka qenë arrestuar bashkë me Big Bastën. Megjithëse Roza e pyeti përsëri se si ka mundësi një gjë e tillë, Vesa deshi t’i shmangej kësaj gjëje duke e quajtur si gjënë më palidhje që i kishte ndodhur ndodnjëherë.

Ata janë arrestuar në një koncert në Mal të Zi pasi kanë mbajtur së bashku një koncert .

Bashkë me Gerin jemi arrestuar në Mal të Zi. Ishim në një koncert dhe ka qenë gjëja më palidhje që na ka ndodhur ndodnjëherë, Kemi qenë me policinë nga mbrapa, dhamë koncertin dhe u kthyem prapë në stacion të policisë,” ka thënë Vesa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *