Ballina Argetim Përhapja e gripit, Beqaj: Qendrat shëndetësore në sherbim edhe të dielave

Përhapja e gripit, Beqaj: Qendrat shëndetësore në sherbim edhe të dielave


beqaj-8-299x200

Fluksi nga përhapja e gripit vijon ende, ndërsa numri i personave në gjendje të rëndë të shtruar në spital ka shkuar në 10. Nga Elbasani Ministri i Shëndetësisë Ilir Beqja tha se Qendrat Shëndetësore do të jenë në shërbim të qytetarëve edhe të dielave.


Shërbimi shëndetësor parësor do të vjojë të jetë në shërbim të qytetarëve edhe të dielave, pa shkëputje. Nga Elbasani Ministri Ilir Beqaj tha se situata poblematike për shkak të përhajpjes së gripit vijon ende dhe po shoqerohet me masa si vaksinimi dhe sigurimi i shërbimit të duhur nga stafi mjekësor..

Sa i përket zonave maloreve të bllokuara nga dëbora, ku nuk mungojnë rastet e mergjencave ministri Beqaj tha se është bërë furnizimi praprak me medikamente të qëndrave shendetësore.

 SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here