Një herë ra borë në Tiranë dhe vdiq zyrtari i lartë… ja kush ishte

Postuar më: 11 January 2017 16:48

Bora vitit 1985 do të mbahet mend gjatë, për sasinë, shtrirjen në territor dhe kohëzgjatjen e saj.

Ndoshta ishte pranvera më e vonuar në Shqipëri.

Një pranverë që filloi të vijë në fillim të Prillit, por që në Tiranë rastisi me një ngjarje shumë të rëndësishme politike.

Bash në ditët kur Shqipëria po çlirohej nga bora, vendi u çlirua edhe nga tirani. Më 11 Prill të atij viti të acartë vdiq Enver Hoxha.

Ishte një nga dimrat kur Tirana mbulohej me dëborë.

3 komente për këtë artikull
  1. mani at 6:44 pm

    Shpresojme te çlirohet ai populle nafatkeqesia qe e ka zene pra nga 1985 eshte rasti me fatekeq qe ka pare ai popull keto kater vjete qe s’po dine te mbarojn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *