Mbani frymën: Ja të gjitha yjet që e kanë treguar në publik

Postuar më: 07 January 2017 22:44

Shumë yje e kanë bërë.

Për shkak se duhet të ekspozojnë sa më shumë mish, e teprojnë dhe tregojnë më shumë se ç’duhet.

Ky është një koleksion që tregon yjet që kanë ekspozuar mbathjet në publik.

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *