Kujdes kur udhëtoni pranë këtyre njerëzve: Janë me të vertetë të çuditshëm

Postuar më: 05 January 2017 17:58

Të gjithë ne këmi udhëtuar me avion por mbase asnjë nga ne nuk është hasur me të tilla raste qesharake por edhe të frikshme.

A jeni ulur pranë një panda gjigande të mbushur? Ose një njeri i lidhur dhe ngjitse?

Këto foto demonstrojnë udhëtarë nga e gjithë bota, ku pikërisht udhëtimi i tyre është paksa i çuditshëm.

Ja disa foto zbavitëse dhe në disa raste shumë të bezdisshme.

Këtu, MailOnline Travel ka grumbulluar, një thesar të shembujve ku përshkruajnë dia situata në fluturim që nuk janë normale.

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *