Kaq e pati klasi dhe eleganca…

Postuar më: 11 January 2017 11:51

Kohërat po ndryshojnë me shpejtësi.

Nëse dikur, të merrje pjesë në Melbourne Cup në Australi ishte një traditë ku shpaloseshin klasi dhe eleganca, tani nuk ndodh më.

Këto gara janë një mundësi e mirë për t’u shfrenuar.

Këto foto janë bërë këtë të shtunë, në ditën e parë të garave të kuajve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *