Kanguri që bën seks me derrin: Janë në lidhje prej një viti

Postuar më: 10 January 2017 12:50

kanguri1Një kangur dhe një derr janë fotografuar teksa bëjnë seks në Australi.

Mendohet se ata janë në një lidhje prej më shumë se një viti.

Afera e tyre është zbuluar nga një studiues.

Ryan Frazer, 28 vjeç, ishte në një udhëtim në këtë rezervat, kur pikasi skenat e pazakonta.

1 koment për këtë artikull
  1. Z/K at 5:28 pm

    Mjaft interresante.
    Qe nuk tradhetojne jeten bashkshortore edhe pse pa vene kurore ne gjendje civile apo ne ndonji kult fetar,Kishe.Se Xhamia nuk e pranon derrin me vendim Kuranit.Me siguri kjo vjen se nuk hulumtojne te ndrojne padron.Nji vit bashk tregon besnikeri te fuqishme kurore pa hilera dhe djallezira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *