Fier/ Pulës i ngrin veza në të pasme, e paparë se si e zgjidh situatën

Postuar më: 10 January 2017 20:53

Një video mjaft qesharake është arritur të filmohet ditën e sotme pranë një pike karburanti në qytetin e Fierit. Nga pamjet duket se si pulës i ka ngecur në të pasme një vezë dhe nuk po arrin dot ta nxjerrë.

Por sidoqoftë pas disa përpjekjesh ajo arrin ta zgjidhë situatën në një mënyrë që nuk do t’ua merrte mendja kurrë. Ju ftojmë të ndiqni videon në vijim.

1 koment për këtë artikull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *