Drogë, alkool dhe vdekje, ky është qyteti ku janë mbledhur njerëzit e shkatërruar

Postuar më: 10 January 2017 22:18

Slavutiç quhet qyteti i ri i krijuar enkas për banorët e Çernobilit në Ukrainë, të cilët u vendosën në këtë qytet pas aksidentit katastrofik të centralit bërthamor.

Në këtë qytet vetëm gjatë viteve të fundit kanë ndërruar jetë më shumë njerëz se sa nga aksidenti katastrofik i vitit 1986.

Seks të shfrenuar, drogë dhe alkool, kjo është panorama e qytetit të ri ukrainas.

Fotografi zviceran Niels Ackermann kaloi tri vite me një grup miqsh të rinj për të shënuar 30-vjetorin e katastrofës së Çernobilit në vitin 2016.

Sipas tij, më shumë njerëz kanë vdekur nga abuzimi me drogën dhe alkoolin se sa nga radioaktiviteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *