Ballina Argetim Drogë, alkool dhe vdekje, ky është qyteti ku janë mbledhur njerëzit e...

Drogë, alkool dhe vdekje, ky është qyteti ku janë mbledhur njerëzit e shkatërruar


Slavutiç quhet qyteti i ri i krijuar enkas për banorët e Çernobilit në Ukrainë, të cilët u vendosën në këtë qytet pas aksidentit katastrofik të centralit bërthamor.

Në këtë qytet vetëm gjatë viteve të fundit kanë ndërruar jetë më shumë njerëz se sa nga aksidenti katastrofik i vitit 1986.


Seks të shfrenuar, drogë dhe alkool, kjo është panorama e qytetit të ri ukrainas.

Fotografi zviceran Niels Ackermann kaloi tri vite me një grup miqsh të rinj për të shënuar 30-vjetorin e katastrofës së Çernobilit në vitin 2016.

Sipas tij, më shumë njerëz kanë vdekur nga abuzimi me drogën dhe alkoolin se sa nga radioaktiviteti.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here