Djali i kërkon ta shikojë lakuriq në internet, vajza i dërgon fotot që i “heqin trurin”

Postuar më: 10 January 2017 17:52

Ndodh shpesh herë që vajzat të marrin mesazhe ku iu kërkohet nga meshkujt që ato t’ju dërgojnë foto lakuriq. Në fakt, kjo nuk është mënyra më e mirë e të nisurit të një bisede, por ja që ndodh.

Kjo vajzë ka ditur më së miri si t’i kthejë përgjigje një të panjohuri, i cili i ka kërkuar foto të sajat në pozicione “hot”. Vajza e pyet nëse dëshiron që ai të shikojë pjesë nga gjoksi i saj, nga shalët, nga këmbët dhe djalit, gati duke i dalë lëng nga goja, i thotë se po.

Ajo ka ditur më së miri t’ia punojë bukur, duke i ngritur mendjen të panjohurit. Vajza i ka dërguar pjesë nga kofsha, gjoksi e këmbët e një pule, duke e lënë djalin me gisht në gojë.

Postimi, i cili është publikuar në Imgur i titulluar “Di të reagojmë kur dikush ju kërkon t’i dërgoni foto lakuriq”, është parë mbi 260 mijë herë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *