Burri nxjerr organin gjenital në urgjencën e QSUT-së, askush nuk i thotë gjë

Postuar më: 07 January 2017 21:48

Një skandal ka ndodhur ditën e sotme në urgjencën e QSUT-së në Tiranë. Një qytetar nga Tirana i cili kishte shoqëruar babain e tij në urgjencë vuri re me neveri se në korridorin e këtij reparti shëtiste si pa të keq një person me pantallona të ulura dhe me organin gjenital sheshit.

Habia qëndronte në faktin se asnjë nga stafi i spitalit apo punonjësit e sigurisë nuk kishin marrë asnjë masë. Ndoshta kjo ka lidhje me shëndetësinë falas?/JOQ/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *