Ajo del në pasarelë, po kush po ia sheh veshjen…

Postuar më: 11 January 2017 13:00

Katie Salmon doli në pasarelë këtë të dielë për të reklamuar veshjet e Prodigal Fox.

Ajo doli me rroba gjumi dhe duket se kjo është arsyeja se përse ajo ekspozoi më shumë se ç’duhet.

Se mos është hera e parë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *