Publikohen fotot “skandaloze” të Trump: Seks dhe alkool me femrat

Postuar më: 11 December 2016 23:17

Një artiste britanike vazhdon që të publikojë fotografi të Donald Trump, pavarësisht frikës se ai mund të marrë veprime ligjore kundër saj.

Artistja britanike Alison Jackson ka publikuar fotografi qesharake të Donald Trump, të punuara nga ajo, pavarësisht se i është thënë se mund të paditet për këtë që po bën.

Ajo ka thënë se është paralajmëruar nga avokatët e saj për fotografitë satirike që po publikon, por më tej bën me dije se nuk ka ndërmend që të ndalojë.

Jackson tha se ajo vendosi t’i publikojë këto fotografi sepse beson se është gabim që liria artistike të kufizohet.

Por, ajo e pranoi gjithashtu se publikimi i këtyre fotove është mjaft i frikshëm.

“Askush nuk dëshiron të paditet nga Presidenti i SHBA-së. Por nuk dua që të ndaloj punën. Nuk mendoj se ndonjë artist ose satirist duhet ta ketë lirinë artistike të ndaluar”, shtoi ajo.

2 komente për këtë artikull
  1. Kapter Jari nga Presidenca, gjysmak nga trute dhe fiziku at 7:33 pm

    Ke quan liri kjo kurva, per te denigruar te tjeret le te merret, me veten e saj t’i hape shalet sa te doje, por jo ne rruge se bezdis kalimtaret dhe lirine e tyre, por ne bordello apo me ata te ISIS-it.
    Alison nuk eshte artiste por kublera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *