Ky është një tjetër përbindësh metalik rus

Postuar më: 21 December 2016 22:26

Ka përfunduar me sukses ai që mund të quhet si “përbindëshi rus i luftës”.

Një inxhinier rus ka arritur të ndërtojë një “akrep përbindësh”, i cili është i aftë të luftojë kundër çdo lloj makine luftarake në botë.

Për të përfunduar këtë makineri u deshën 5 vjet punë dhe është 8.5 metra e gjatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *