Foto/ Sportistja shqiptare tregon linjat e saj seksi në plazh

Postuar më: 02 September 2016 13:27

Një super fizik, e tonifikuar dhe me muskuj: është kjo pamja që të dhuron sportistja Dorina Mema.

Duhet pranuar se pamje të tilla nuk të ndodh përditë t’i hasësh, ndaj pushuesit që e kanë parë sportisten live janë me fat.

Mema është nëna e një vajze adoleshente, por sport ii ka bërë kaq mirë sportistes, saqë edhe 20-vjeçaret me siguri e kanë zili.

Dorina mban titull botëror dhe vendin e parë në “Wabba 2015”. Vërtet një shembull për t’u marrë nga çdo vajzë shqiptare që kërkon të ketë linja perfekte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *