Denoncimi i AKIP: Shihni ndotjen që shkaktojnë fabrikat e riciklimit të plehrave

Postuar më: 25 September 2016 14:05

Aleanca Kundër Importit të Plehrave publikoi disa foto për të treguar nivelin e ndotjes nga riciklimi i plehrave. “Kjo eshte pamja e fshatit Vrion ne Sarande, ku ndodhet nje fabrike plastmasi.

Dhe ky eshte tymi qe del nga djegia. Nxirrini vete konkluzionet e broçkullave qe thote Shalsi dhe Kryeministri ne lidhje me mos rrezikshmerine e ndotjes nga fabrikat e riciklimit”.

Mazhoranca thotë se, janë vetëm 4 mbetje, por sipas AKIP dhjetëra të tjera janë të padeklaruara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *