Këndojnë Nora, Noizy dhe Enca, shfrenohet rinia shqiptare

Postuar më: 12 August 2016 22:24

Të rinjtë shqiptarë duan të tregojnë me çdo kusht se janë modernë dhe se jetojnë si perëndimorë.

Rasti më e mirë që ta shfaqin këtë dhe të ndiehen si të tillë, është në diskot verore.

Një e tillë ua ka dhënë mundësinë këto ditë.

Enca, Nora Istrefi dhe Noizy e kanë djegur mbrëmjen në Durrës.

Dhe të rinjtë janë shfrenuar nga aan e tyre.

Fotot e mëposhtme dëshmojnë atmosferën elektrizuese.

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *