Ballina Argetim Plas në Dhërmi/ Shkuma-parti me mami dhe vajza seksi

Plas në Dhërmi/ Shkuma-parti me mami dhe vajza seksi


Ndoshta nga Dhërmiu do të pritej që të shiheshin “pjeshkat” më të njohura të bllokut dhe Vip-at e tjerë.

Por në fotot e kësaj radhe, skenën e kanë pushtuar mamatë, me vajzat e tyre, edhe pse sigurisht duhet thënë se ka edhe plot beqaresha të tjera në kërkim të zbavitjeve dhe aventurave, nga ajo që shihet.


Midis festës me shkumë dhe kërcimeve latine, fotot e mëposhtme tregojnë një anë të dëfrimit në jug të vendit gjatë të nxehtit të verës.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here