Zbulohet sekreti: Ja çfarë fshihte kjo grua poshtë dyshekut

Postuar më: 22 June 2016 12:03

Një grua kërkoi ndihmën e miqve të saj për të zhvendosur një dyshek.

Por fotoja e dyshekut të saj përfundoi në Imgur dhe është parë miliona herë.

“Ja çfarë mban poshtë dyshekut mikesha jonë,” shkruan postuesi i fotos.

Friend moving her mattress today. Guess you can tell what was stored underneath?

1 koment për këtë artikull
  1. Pingback: Zbulohet sekreti: Ja çfarë fshihte kjo grua poshtë dyshekut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *