Shpërthen humori me eliminimin e Shqipërisë

Postuar më: 22 June 2016 21:02

Për sa kohë gjërat ishin mirë, duket sikur të gjithë ishin me kombëtaren, madje dhe “armiqtë”.

Tani që u zyrtarizua eliminimi i Shqipërisë nga Euro 2016, disa ia kanë kthyer menjëherë shpinën kuqezinjve.

Në fakt, në rrjet ka shpërthyer humori dhe ironia pas përfundimit të Evropianit të parë historik, ku morrëm pjesë.

Më poshtë disa nga momentet e tifozëve dhe të sarkazmës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *