Video/Forcat speciale të ushtrisë, ja “Navy Seals”-at shqiptarë në aksion

Postuar më: 08 May 2016 17:40

sealsShqipëria ka vite tashmë që është anëtarë e NATO-s, aleanca më e madhe ushtarake në botë.

Për rrjedhojë, ushtria shqiptare ndër vite, ka bërë përpjekje për t’u modernizuar si dhe për të qenë në lartësinë e sfidave të kohës.

Forcat e Armatosura të Shqipërisë shërbejnë në misione paqeruatjëse, në Bosnje, Irak dhe Afganistan.

Ato janë gjithashtu pjesë e koalicionit të udhëhequr nga SHBA-të, në luftën kundër Isis.

Ministrja e Mbrojtjes Mimi Kodheli publikoi një spot sot të bërë gjatë një stërvitjeje të forcave speciale të ushtrisë.

“vetëm 48 sekonda që na bëjnë sadopak krenarë për këta djem”, – shkruante ajo në Fb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *