Ballina Argetim Sërish skandal në Tiranë, djali ngacmon vajzat duke u masturbuar (Foto)

Sërish skandal në Tiranë, djali ngacmon vajzat duke u masturbuar (Foto)


 

skandaliShfaqja e radhës vjen nga Qyteti Studenti. Po bëhet e vështirë të kalojë edhe një ditë e vetme pa një person që kryen akte të turpshme.

Ky djalë në fotografi sipas raportuesit, ndodhet pranë konviktit të djemve dhe po “gjuan” vajzat që po kalojnë. Vetëm se mënyra e tij e “gjuajtjes” është imorale, e paligjshme dhe penalisht e dënueshme.


Ky djalë që po kryen veprime të turpshme në publik, është shtrirë në lulishte dhe pa u shqetësuar fare nga njerëzit që po e rrethojnë, po kryen veprime të cilat mund të kryhen vetëm në intimitet. Një gjë është e sigurt, do të ishte e tepërt që ky djalë të lejohej në rrugët e Tiranës, raporton “Jeta Osh Qef”.

“Pershendetje JOQ. Jemi live nga Qyteti Studenti. Tek konvikti 6 i cunave..jo thjsht e pash rastesisht. Ishte duke gjujt goca, ishte tamam nga mendte cuni. Me vone e largoi policia.”


SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here