Fotot: Erdhi vera në Tiranë, ja prova e parë

Postuar më: 03 May 2016 18:06

veraKjo vajzë me një veshje përtej ekstravagancës ka tërhequr vëmendjen sot në rrjetet sociale.

Xhinset e saj i janë nënshtruar një procesi tepër krijues dhe rezultatet janë sikurse mund të shihni vetë në foto.

Po vjen vera, i zuri vapa vajzat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *