Nipi i Albana Osmanit, imazh publicitar në Britani

Postuar më: 05 April 2016 00:30

albanaFamilja e Albana Osmanit është një burim talentesh. Moderatorja ka bërë me dije para disa kohësh se mbesa e saj, Gledisa do të luante në një film anglez dhe më vonë bukuroshja Deborah, e cila ishte imazh i “LEGO junior”.

Ndërsa këtë herë bëhet fjalë për Henry-n, djalin e vëllait të saj, i cili është bërë pjesë e spotit publicitar, që po transmetohet kudo në Britani.

Halla Albana, krenare për nipin e saj, ka postuar një pjesë nga spoti duke shkruar poshtë saj: “Henry & Sadié Yeeeeyyyyy tani spoti publicitar po transmetohet kudo në të gjitha televizionet Britanike dhe Irlandeze!!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *