Video/ Tiranë, oficeri i antidrogës me orë dore, 18 mijë euroshe

Postuar më: 27 March 2016 12:51

polici-i-antidrogesPolicia e Shtetit, së bashku me komunikatat për shtyp dërgon edhe fotot e video nga aksionet e antidrogës. Është gazetari Bledi Mane ai i cili vë re këtë detaj ndërsa shkruan:  “Dua të bëhem polic. Sot u ndërrua ora ndaj dhe lajmin për orën e kemi.

Këto ditë policia ka bërë namin në aksionet për sekuestrim drogërash. Veçanërisht vetëm dje janë kapur rreth 250 kg hashash. Por si në çdo aksion spektakolar patjetër ana e humorit të hidhur nuk mungon me policët tanë.

Diku dekonspirojnë, diku nxjerrin foto prostitutash, diku dhunojnë para kamerave e po para kamerave një nga punonjësit e Antidrogës në Tiranë tregon hapur edhe orën e tij të shtrenjte”.

1 koment për këtë artikull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *