E dini çfarë ndodh kur kërkoni me këtë numër 241543903 në Google?

Postuar më: 14 March 2016 19:25

KMRÇfarë ndodh kur fusni këtë numër 241543903 në Google dhe kërkoni foto me të?

Do ju shfaqen njerëz që kanë futur kokën në frigorifer.

Mund të duket çmenduri, por përse ndodh kështu?

Artisti amerikan, David Horvitz, nisi këtë trend në vitin 2009.

Me anë të “Heads in Freezers”, ai synon të shpjegojë se si funksionon motori më i madh i kërkimit në botë.

Horvitz u kërkoi njerëzve të fusin kokën në frigorifer dhe të postojnë foto me këtë numër.

Google kërkon sipas përmbajtjes me fjalë kyçe, dhe me këtë numër do ju dalin kryesisht fotot e hedhura me kokën në frigorifer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *