ShowBiz

+18/Çifti kryen 20 minuta seks në tren…

Një dyshe është filmuar gjatë një udhëtimi me tren duke krye mardhënie seksuale. Në pamje shihet se gruaja është ulur në fillim në prehrin e partnerit të saj e më pas kanë filluar të kryejnë katin seksual.


Shumë prej udhëtarëve janë tmerruar nga pamjet shokuese pasi në prani ka pasur edhe fëmijë të vegjël.

Një dëshmitar, i cili dha emrin e tij si Olly, tha se ai filloi filmimin e skenës tronditëse në udhëtimin e kthyer nga vizita e të dashurës së tij. Ai i tha Daily Star Online: “Ishte një shërbim shumë i zënë me fëmijët atje. “Kishte një zonjë të ulur prapa tyre dhe një çift para tyre dhe të dy u larguan duke shkuar në vendin e fundit. Të jesh i sinqertë, ata dukeshin të dehur ose të droguar – ata ishin vërtet të zhurmshëm kur hynë në bord dhe njerëzit u larguan prej tyre.”

Dhe tronditëse, Olly pohon se pavarësisht raportimit të çiftit të çmendur, ata u lejuan të vazhdonin në udhëtimin e tyre në Mançester. Ai shtoi: “Ata ishin aty për të paktën 20 minuta”.

“Është një gjë tronditëse për të bërë  skena të tilla të plota në prani të njerëzve në një tren”.

<
>
dvsdv 1329629
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Pas