KMR

15 qytetet më të mira për kulturë dhe dizajn sipas UNESCO-s

UNESCO është Organizata Arsimore, Shkencore dhe Kulturore e OKB-së dhe qëllimi i saj është të promovojë paqen përmes edukimit dhe avancimeve shkencore.

Kjo organizatë ka identifikuar 15 qytete, që do të shihni më poshtë, si ata që mbajnë kreativitetin dhe kulturën si pjesë të avancimit të tyre.Ata konsiderohen edhe qytete të organizuar shumë mirë.

<
>
brazilcara buonesajres dunde graz helsinki kobe montreal nagajue pekin seul shangai shszenkine turinitali 2-bairro-santo-ina_cio_parque-barigui_vista-parcial-de-curitiba berlin-1 bilbao
PasPara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *CLOSE
CLOSE
Pas